Lokal arbetsgivare med stora utsikter

Hos oss får du varierande och utvecklande uppgifter i en miljö där vi sätter människan i fokus.

Vi på Hälsingebygg sätter stort värde vid dig som medarbetare. För oss är det viktigt att du kan vara delaktig, har möjlighet att påverka och kan utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar dynamiken i det lokala företaget med det stora bolagets resurser.

Vi utgår från våra koncerngemensamma kärnvärden – jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig. Vi har en stark tro på att vi arbetar bättre tillsammans, och därigenom utvecklas och har kul på jobbet. På Hälsingebygg strävar vi även efter en bra balans mellan arbete och fritid.

Vi söker dig som är engagerad och ansvarsfull, och som vill vara delaktig i  arbetet med att bygga ett hållbart samhälle för hela Hälsingland. Vi engagerar oss för de människor som nu och i framtiden ska bo och verka i vår region.

Är du redo att anta nya utmaningar? Vill du vara med och skapa framtidens byggbransch, i Hälsingland och Sverige? Då ska du söka dig till oss. 

Personuppgiftshantering vid rekrytering

För att söka en tjänst hos oss behövs vissa personuppgifter. Det vill säga information och data som kan kopplas till dig som till exempel namn, telefonnummer, utbildning och uppgifter om dina tidigare anställningar.

Hälsingebygg söker

Ta en titt på våra lediga tjänster just nu.

Till lediga tjänster