• Backavägen Forsa

  tisdag 24 maj 2016
  Vi har fått uppdraget att utföra badrumsrenovering och stambyte mm i 60 st lägenheter på Backavägen i Forsa. Beställare är AB Hudiksvallsbostäder och arbetet beräknas pågå till februari 2017. Platschef Stefan Nord.
 • Namsosplan 1, 3 och 5

  måndag 17 aug 2015
  Vi påbörjar nu ett uppdrag åt Hudiksvallsbostäder med stambyte/relining och badrumsrenovering i totalt 70 lägenheter på Håsta. Projektet innebär renovering av våtrum med "rum i rum metoden" där man valt en lösning från PreBad.
   

 • Kv Köpmannen 7

  onsdag 10 jun 2015

  I höghusdelen på Stationsgatan 1 B genomför vi nu en omfattande renovering med stambyte, ventilationsarbeten och ombyggnad av lokaler och lägenheter. Fasadrenovering och fönsterbyten kommer att utföras under sommaren. Projektet beräknas vara klart i december. Beställare Hudiksvallsbostäder.

   
 • Kv Älgen, Bollnäs

  måndag 8 jun 2015
  Tillsammans med Peab i Gävle har vi åt HSB genomfört ett bostadsprojekt Brf Varpen med 24 bostadsrätter i 7 plan med utsikt över sjön Varpen. projektet är nu färdigt och inflyttning sker nästa vecka.
   

   
   
 • Frälsis

  tisdag 23 dec 2014
  Kv Tingshusbacken, "Frälsis", är nu klart och inflyttning kommer att ske från 1 januari. 
  Fastigheten består av 13 hyresrätter med modern inredning. Tjocka väggar och specialfönster ut mot trafiken på Kungsgatan skapar en lugn och tyst miljö för hyresgästerna.
   
    
          
     
   
 • Hennes & Mauritz

  fredag 23 maj 2014
  Röda mattan rullades ut och med bandklippning invigde H&M sin ombyggda butik igår. Butiken har utökats med en intilliggande lokal och vi har utfört ombyggnaden och renoveringen under pågående verksamhet.
   
   
 • Kv Tingshusbacken (fd Frälsis)

  fredag 31 jan 2014

  På Kungsgatan 19 Hudiksvall, (fd Frälsningsarméns fastighet)  bygger vi ett nytt bostadshus åt Hudiksvallsbostäder. Fastigheten kommer att bestå av 13 hyresrätter som beräknas vara inflyttningsklara i slutet av 2014.

  Rivningen av den gamla fastigheten är klar och markarbetena pågår. Montering av stommen kommer enligt tidplanen att påbörjas i mars.

  För mer information och bilder besök Hudiksvallsbostäders hemsida  http://hudiksvallsbostader.se/CM/Templates/Article/general.aspx?cmguid=269d871d-bf47-42b4-9aa8-28093a160e53

   

   

   

 • Idenors Skola

  fredag 31 jan 2014
  På uppdrag av Hudiksvalls Kommun utför vi en om- och tillbyggnad av Idenors skola med ny slöjdsal och entré samt nytt fläktrum i befintligt källarplan. Markarbetena har påbörjats och arbetena beräknas vara klara till skolavslutningen • Kronboden

  torsdag 2 jan 2014

  Ombyggnationen av postens gamla lokaler, Kv Kronboden på Skeppargatan 1 är nu klar. På uppdrag av Hudiksvallsbostäder har vi byggt 4 st nya lägenheter. Specialfönster mot Hamngatan kommer att ge en tyst inomhusmiljö trots det centrala läget.

 • Invigning av nytt LSS boende

  torsdag 15 aug 2013
  Idag öppnades dörrarna upp till det nybyggda gruppboendet Granebo. På boendet finns det plats för sex ungdomar, men just nu har bara fyra av dem flyttat in. De är mycket stolta över sina nya lägenheter och visar gärna upp dem för anhöriga och andra nyfikna. På boendet jobbar åtta heltidsanställda och det är dygnet runt-bemannat.

  Boendechef Siv Pettersson är väldigt nöjd över nybyggnationen, vilket även HälsingeBygg är. Att Hudiksvalls kommun har valt att satsa på en hållbara byggnader, tycker Torbjörn Klaar, VD på Hälsingebygg, är extra roligt. Platschefen Tobias Dahlström ansåg att det varit en lärorik och intressant process för HälsingeBygg och att de fått en bättre förståelse för funktionshindrades behov.

  Charlotta Butler på fastighetsavdelningen på Hudiksvalls kommun är även hon nöjd över resultatet och säger att de satsat mycket på lågenergianvändning och låga driftskostnader.
   
  Källa: hudiksvall.se
   

 • Kronboden 8

  onsdag 3 jul 2013
  HälsingeBygg har fått i uppdrag av AB Hudiksvallsbostäder att bygga om delar av f d Postens gamla lokaler till 4 st lägenheter samt byte av VS-stammar/relining och badrumsrenoveringar i totalt 15 st lägenheter. Arbetet kommer att utföras med kvarboende.

Händelser

› Händelsearkiv